Advertisement

Vrije Training F1 Uitslag - Vrije Training F1 - Pin Su Nieuws / Terwijl de avond ... - Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest.

Vrije Training F1 Uitslag - Vrije Training F1 - Pin Su Nieuws / Terwijl de avond ... - Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest.. Gpupdate.net, de autosportwebsite die al meer dan tien jaar de internationale fans van het laatste nieuws voorziet, is als f1racing.net opgericht in 1998 en onderdeel van sportupdate b.v., dat gevestigd is in groningen. ↑ formule 1 keert terug naar oude kwalificatiesysteem. Tijdens de vanochtend verreden vrije trainingen op het japanse suzuka was het de fcc honda van de rijders takeshi tsujimura and shin'ichi itoh de fransman zelf was gelukkig ongedeerd maar de motor brandde totaal af waardoor er een rode vlag situatie kwam en de training vroegtijdig ten einde kwam. 6 september 2017 stefan van den broek reacties uitgeschakeld voor max verstappen over de rol van zijn vader jos op weg naar de f1. Rosberg snelste in tweede vrije training →.

Rosberg snelste in tweede vrije training →. De coureur van red bull was met een ronde van 1.24,058 nipt langzamer dan lewis hamilton (1.23,931). Een geweldig cadeau heeft één van de redactie leden van f1reporter.nu voor zijn 40e verjaardag. Na twee keer max verstappen was het tijdens de afsluitende vrije training voor de grand prix van steiermark de beurt aan lewis hamilton om de snelste tijd neer te zetten. We geloven dat een nieuwe generatie opwindende, uitgesproken coureurs de f1 populairder dan ooit zal maken.

Uitslag tweede vrije training Grand Prix van Hongarije ...
Uitslag tweede vrije training Grand Prix van Hongarije ... from newsifier.imgix.net
Aboneer en like voor meer content op dit kanaal. Bekijk hier de uitslag van de kwalificatie. Max verstappen heeft de tweede vrije training voorafgaand aan de grand prix van bahrein als snelste man op de baan afgesloten, net zoals hij dat in de eerste vrije training deed. We geloven dat een nieuwe generatie opwindende, uitgesproken coureurs de f1 populairder dan ooit zal maken. Max verstappen wist tijdens de derde vrije training voor de grand prix van mexico geen hoge ogen te gooien. Lewis hamilton heeft ook tijdens de tweede vrije training op het yas marina circuit in abu dhabi de snelste tijd neergezet. Terwijl de avond nadert en het asfalt inmiddels schoongereden is en voorzien is van een laagje rubber (lees grip), maken we ons op voor de tweede vrije training van de grand prix van singapore. Bekijk de volledige uitslag van de tweede vrije training hieronder.

↑ pole hamilton, verstappen en vandoorne op tien en twaalf.

Bekijk de volledige uitslag van de tweede vrije training hieronder. 6 september 2017 stefan van den broek reacties uitgeschakeld voor max verstappen over de rol van zijn vader jos op weg naar de f1. De brit reed een tijd van 1:42.113 en was daarmee nipt sneller dan nico rosberg die in 1:42.121 rond ging op het 5.554 kilometer lange circuit. De coureur van red bull was met een ronde van 1.24,058 nipt langzamer dan lewis hamilton (1.23,931). Bekijk hieronder de volledige uitslag van de derde vrije training. Tijdens de vanochtend verreden vrije trainingen op het japanse suzuka was het de fcc honda van de rijders takeshi tsujimura and shin'ichi itoh de fransman zelf was gelukkig ongedeerd maar de motor brandde totaal af waardoor er een rode vlag situatie kwam en de training vroegtijdig ten einde kwam. Terwijl de avond nadert en het asfalt inmiddels schoongereden is en voorzien is van een laagje rubber (lees grip), maken we ons op voor de tweede vrije training van de grand prix van singapore. Max verstappen in de tweede vrije training een prima tijd genoteerd. «uitslag van de 1e vrije training in oostenrijk: Rosberg snelste in tweede vrije training →. Hamilton de snelste, verstappen dichtbij …» ↑ formule 1 keert terug naar oude kwalificatiesysteem. Hij werd op de voet gevolgd door lando norris, die op zijn beurt lewis hamilton achter zich wist te houden.

Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Gepubliceerd op 19 apr 2019 09:32. Bekijk hier de uitslag van de kwalificatie. Net als in de eerste vrije training was de duitse constructeur het snelste tijdens de tweede vrije training. Max verstappen kwam niet verder dan de achtste tijd.

Uitslag tweede vrije training F1 Grand Prix Oostenrijk (2 ...
Uitslag tweede vrije training F1 Grand Prix Oostenrijk (2 ... from www.motorsportz.nl
Tijdens de vanochtend verreden vrije trainingen op het japanse suzuka was het de fcc honda van de rijders takeshi tsujimura and shin'ichi itoh de fransman zelf was gelukkig ongedeerd maar de motor brandde totaal af waardoor er een rode vlag situatie kwam en de training vroegtijdig ten einde kwam. Nadat de takelwagen die de bolide van russell terug. Na twee keer max verstappen was het tijdens de afsluitende vrije training voor de grand prix van steiermark de beurt aan lewis hamilton om de snelste tijd neer te zetten. 10:30 nog een minuut te gaan in deze openingstraining voor de hongaarse gp. ↑ a b magnussen moet gp van bahrein. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Max verstappen in de tweede vrije training een prima tijd genoteerd. De brit reed een tijd van 1:42.113 en was daarmee nipt sneller dan nico rosberg die in 1:42.121 rond ging op het 5.554 kilometer lange circuit.

De tweede vrije training in aanloop naar de grand prix van hongarije verliep nat.

↑ a b magnussen moet gp van bahrein. Gpupdate.net, de autosportwebsite die al meer dan tien jaar de internationale fans van het laatste nieuws voorziet, is als f1racing.net opgericht in 1998 en onderdeel van sportupdate b.v., dat gevestigd is in groningen. Max verstappen wist tijdens de derde vrije training voor de grand prix van mexico geen hoge ogen te gooien. #f1 pic.twitter.com/cm3iv1z7jm— grandprixradio.nl ™ (@grandprixradio) 26 september 2015. Max verstappen en red bull waren zoekende alle genoemde coureurs reden hun snelste tijden op pirelli's zachte banden. Vettel ger ferrari 1m 40.464 2 valtteri bottas fin mercedes 1m 40.736 3 carlos sainz esp mclaren f1 team 1m. ↑ pole hamilton, verstappen en vandoorne op tien en twaalf. Bekijk hier de uitslag van de kwalificatie. Vt3 op suzuka is voorbij. Tijdens de vanochtend verreden vrije trainingen op het japanse suzuka was het de fcc honda van de rijders takeshi tsujimura and shin'ichi itoh de fransman zelf was gelukkig ongedeerd maar de motor brandde totaal af waardoor er een rode vlag situatie kwam en de training vroegtijdig ten einde kwam. De brit reed een tijd van 1:42.113 en was daarmee nipt sneller dan nico rosberg die in 1:42.121 rond ging op het 5.554 kilometer lange circuit. Mis niks van de laatste ontwikkelingen tijdens de sessie doormiddel van dit liveblog. 10:30 nog een minuut te gaan in deze openingstraining voor de hongaarse gp.

Vt3 op suzuka is voorbij. 102 отметок «нравится», 0 комментариев — gpfans nl (@gpfansnl) в instagram: Max verstappen kwam niet verder dan de achtste tijd. De eerste vrije training van de grand prix van azerbeidzjan is afgebroken nog voor hij goed en wel begonnen was. Max verstappen en red bull waren zoekende alle genoemde coureurs reden hun snelste tijden op pirelli's zachte banden.

Mercedes één-twee tijdens tweede vrije training in ...
Mercedes één-twee tijdens tweede vrije training in ... from gp33.nl
Op de 4.381 meter lange hungaroring reed valtteri bottas in zijn mercedes de tweede tijd, gevolgd door. Net als in de eerste vrije training was de duitse constructeur het snelste tijdens de tweede vrije training. Mis niks van de laatste ontwikkelingen tijdens de sessie doormiddel van dit liveblog. Bekijk hieronder de volledige uitslag van de tweede vrije training. Lewis hamilton heeft ook tijdens de tweede vrije training op het yas marina circuit in abu dhabi de snelste tijd neergezet. Een geweldig cadeau heeft één van de redactie leden van f1reporter.nu voor zijn 40e verjaardag. Tijdens de vanochtend verreden vrije trainingen op het japanse suzuka was het de fcc honda van de rijders takeshi tsujimura and shin'ichi itoh de fransman zelf was gelukkig ongedeerd maar de motor brandde totaal af waardoor er een rode vlag situatie kwam en de training vroegtijdig ten einde kwam. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest.

«uitslag van de 1e vrije training in oostenrijk:

Bekijk hieronder de volledige uitslag van de tweede vrije training. Rosberg snelste in tweede vrije training →. Tijdens de vanochtend verreden vrije trainingen op het japanse suzuka was het de fcc honda van de rijders takeshi tsujimura and shin'ichi itoh de fransman zelf was gelukkig ongedeerd maar de motor brandde totaal af waardoor er een rode vlag situatie kwam en de training vroegtijdig ten einde kwam. Vt3 op suzuka is voorbij. Eerste vrije training tweede vrije training derde vrije training. Een geweldig cadeau heeft één van de redactie leden van f1reporter.nu voor zijn 40e verjaardag. Uitslag 1e vrije training barcelona. 102 отметок «нравится», 0 комментариев — gpfans nl (@gpfansnl) в instagram: ↑ pole hamilton, verstappen en vandoorne op tien en twaalf. Vettel ger ferrari 1m 40.464 2 valtteri bottas fin mercedes 1m 40.736 3 carlos sainz esp mclaren f1 team 1m. Mis niks van de laatste ontwikkelingen tijdens de sessie doormiddel van dit liveblog. Bekijk de volledige uitslag van de tweede vrije training hieronder. Net als in de eerste vrije training was de duitse constructeur het snelste tijdens de tweede vrije training.

Bekijk hieronder de volledige uitslag van de derde vrije training vrije training f1. Max verstappen wist tijdens de derde vrije training voor de grand prix van mexico geen hoge ogen te gooien.

Posting Komentar

0 Komentar